Techniektraining

Doe je ook mee met de 4 techniektrainingen van Lahaye Climbing?

Deze trainingen zijn speciaal voor sportklimmers die meer inzicht willen krijgen in hun eigen klimmen en hun klimtechniek willen verfijnen, verbeteren of uitbreiden. De techniektrainingen vinden plaats bij IVY Climbing in Sittard en Radium Boulders in Maastricht. In de boulderhal gaan we oefenen met diverse technieken en in de klimhal gaan we deze nieuw geleerde technieken toepassen in routes.

Data

Ingangsniveau

Zelfstandig kunnen topropen vanaf 5b.

Aantal deelnemers

Minimaal 6 en maximaal 8

Prijs

€ 80,00 p.p. (voor 4 trainingen en exclusief entrée hal)

Tijd

19.00 tot 21:30 uur.

Deze training kan vanaf 6 personen ook in andere weken (en dagen) geboekt worden. Neem zeker contact op als je hier een vraag over hebt: mail@lahayeclimbing.com of +31-6-30253296.

Boek deze activiteit

  ManVrouw

  NeeJa

  NeeJa

  NeeJa

  NeeJa

  NeeJa

  • Voor de eventuele huurprijs worden alleen de klimdagen in rekening gebracht. Na de huurperiode bestaat de mogelijkheid om het nieuwe materiaal over te nemen tegen winkelprijs met aftrek van de betaalde huur.
  • Alle bedragen zijn inclusief btw.
  • De door u hierboven verstrekte gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en alleen gebruikt worden voor de toezending van de door u gevraagde informatie over uw geboekte reis of cursus. De gegevens zullen in geen geval aan derden verstrekt worden. Voor meer informatie: Privacybeleid van Lahaye Climbing
  • Aanbetaling van 30% van de totale prijs op: IBAN: NL16 TRIO 0390 9067 43 (BIC: TRIONL2U) t.n.v. I.H. Lahaye o.v.v. uw naam, reis of cursus en de begindatum. Gelieve per deelnemer en per reis of cursus één boekingsformulier in te vullen. Indien de boeking binnen 6 weken voor de begindatum plaatsvindt, dient de volledige reissom (100%) overgemaakt te worden
  • Bij het boeken van een workshop of training dient de volledige som (100%) overgemaakt te worden.
  • De boeking is pas definitief als Lahaye Climbing ook de (aan)betaling ontvangen heeft. Na ontvangst van uw (aan)betaling ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail.

  Ik verklaar dat ik het bovenstaande boekingsformulier volledig en naar waarheid heb ingevuld en akkoord ben met de Algemene Voorwaarden van Lahaye Climbing. Tevens verklaar ik dat ik in het bezit ben van een geldige bergsportverzekering met dekking van geneeskundige kosten in het buitenland. Ik ben mij bewust van de risico’s van het sportklimmen en accepteer de kans op blessures en ongelukken die deze sport met zich meebrengt.