Workshop: tactiek & techniek

Wil jij ook een slimme klimmer worden? Dan is deze workshop iets voor jou!

Met slim of tactisch klimmen wordt bedoeld dat je het klimmen van een route op de grens van je kunnen structureel gaat aanpakken waarbij de focus zal liggen op efficiëntie en effectiviteit. Als je een route klimt op je max, kan de juiste tactiek er namelijk voor zorgen dat je die route topt. Wil je leren hoe je dit het beste kunt doen? Schrijf je dan snel in!

Onderwerpen

 • opwarmen; hoe warm je op in relatie tot het doel wat je hebt?
 • inlezen van route; visualiseren, waar zitten de moeilijkste passages, waar kun je rusten, wat vraagt de route op fysiek vlak van je?
 • projecten; het leren uitwerken van een moeilijke route met o.a. aandacht voor complexiteit en volgorde bewegingen, oplossingsgerichtheid van moeilijke passages & het optimaliseren van het proberen van een projectroute
 • specifiek trainen voor je project

Locatie

IVY Climbing in Sittard.

Duur

3,5 uur tijdens een avond of op een zaterdagmiddag.

Groepsomvang

Minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers per workshop.

Ingangsniveau

Zelfstandig kunnen topropen vanaf 5c.

Kosten

€ 40,00 p.p. (exclusief entrée klimhal).
Persoonlijke sportklimuitrusting, een smartphone met videofunctie, schrijfblok en stift.

Data

NKBV trainers opgelet: door het volgen van deze workshop ontvang je 1 bijscholingspunt voor het verlengen van je licentie!

Boek deze activiteit

  ManVrouw

  NeeJa

  NeeJa

  NeeJa

  NeeJa

  NeeJa

  • Voor de eventuele huurprijs worden alleen de klimdagen in rekening gebracht. Na de huurperiode bestaat de mogelijkheid om het nieuwe materiaal over te nemen tegen winkelprijs met aftrek van de betaalde huur.

  • Alle bedragen zijn inclusief btw.

  • De door u hierboven verstrekte gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en alleen gebruikt worden voor de toezending van de door u gevraagde informatie over uw geboekte reis of cursus. De gegevens zullen in geen geval aan derden verstrekt worden. Voor meer informatie: Privacybeleid van Lahaye Climbing

  • Aanbetaling van 30% van de totale prijs op: IBAN: NL16 TRIO 0390 9067 43 (BIC: TRIONL2U) t.n.v. I.H. Lahaye o.v.v. uw naam, reis of cursus en de begindatum. Gelieve per deelnemer en per reis of cursus één boekingsformulier in te vullen. Indien de boeking binnen 6 weken voor de begindatum plaatsvindt, dient de volledige reissom (100%) overgemaakt te worden

  • Bij het boeken van een workshop of training dient de volledige som (100%) overgemaakt te worden.

  • De boeking is pas definitief als Lahaye Climbing ook de (aan)betaling ontvangen heeft. Na ontvangst van uw (aan)betaling ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail.

  Ik verklaar dat ik het bovenstaande boekingsformulier volledig en naar waarheid heb ingevuld en akkoord ben met de Algemene Voorwaarden van Lahaye Climbing. Tevens verklaar ik dat ik in het bezit ben van een geldige bergsportverzekering met dekking van geneeskundige kosten in het buitenland. Ik ben mij bewust van de risico’s van het sportklimmen en accepteer de kans op blessures en ongelukken die deze sport met zich meebrengt.